About us

Нашата история

„Инвиктъс Стайл ЕООД , е една от първите фирми основани в България , занимаваща се с модерната наргиле култура. Основана през 2016г. , Инвиктъс стайл бързо се наложи на българският пазар с качествени продукти и ниски цени. Отношението ни към клиентите е на първо място при нас.“
 

„Ние обичаме да пушим наргиле и да се забавляваме. 

@Invictus Style

Our Lounge

Една релаксираща и за среда за всеки

Invictus Style е модерно и луксозно заведение, което предлага уникално и луксозно изживяване с наргиле. Сгушен в сърцето на оживен град, той съчетава модерен дизайн с влияния от Близкия изток, за да създаде привлекателна атмосфера. Гостите могат да се насладят на богата селекция от висококачествени аромати на тютюн, експертно приготвени от опитни майстори на наргиле. Салонът предлага набор от удобни места за сядане, включително частни сепарета за интимни събирания и просторна външна тераса за общуване. Със своя внимателен персонал, елегантна атмосфера и изключителни предложения за наргиле, Invictus Style обещава незабравимо и изискано изживяване в наргиле салона.

Why Us

Искате незабравимо изживяване с приятели ?

Тогава се въползвайте от нашата изключителна услуга за резервации. Независимо дали търсите уютен салон за интимно събиране или оживено място за групово тържество, ние предлагаме разнообразна селекция от най-високо оценени барове за наргиле. С нашите квалифицирани продукти и внимание към детайла, ние гарантираме изключително и удовлетворяващо изживяване с наргиле, което ще ви накара да се върнете за още. Резервирайте своята маса сега и се впуснете в пътешествие на лукс и наслада в най-добрите софийски наргиле барове.

30+

Заведения

100+

Доволни клиенти

Reserve

Запази маса

Вашето незабравимо изживяване с приятели е на резервация от вас!